Home & Living

Οι διακοπές του Beachfront στο Μπαλί

είναι ένας σκηνοθέτης φαίνεται λαμπερή, αλλά στοιχηματίζω ότι είναι στην πραγματικότητα πολλή δουλειά: οι ηθοποιοί, διατηρώντας την παραγωγή να κινείται και να βεβαιωθείτε ότι το στούντιο αρέσει το τελικό προϊόν. Δεν είναι λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι ο σκηνοθέτης Rob Cohen δημιούργησε το σπίτι διακοπών του χαμηλού κλειδιού στο Μπαλί και από το Ahem, το γρήγορο και το πείρο του Χόλιγουντ. Τώρα, το περιοδικό του που αξίζει τον ωκεανό του κτήμα στις τροπικές περιοχές είναι προς πώληση. Ας περάσουμε από τις φωτογραφίες.

Τοποθετημένα στην ανατολική ακτή του Μπαλί, οι δομές εμπνεύστηκαν από την τυποποιημένη αρχιτεκτονική της Σουμάτρας. Το κύριο περίπτερο ζωντανών και τραπεζαρίας κάθεται ανάμεσα σε μια λίμνη και τον ωκεανό για θέα στο νερό σχεδόν 360 μοιρών και θα εκμεταλλευόμουν πλήρως τη συνεδρίαση (ή πολύ πιο ακρίβεια) σε μία από αυτές τις αίθουσες του δεύτερου ορόφου.

Αυτό το περίπτερο βρισκόταν για να προσφέρει μια άποψη του Mount Agung, ενός ιερού – και ενεργού – ηφαιστείου. Στο εσωτερικό του, είναι εξωτικό αλλά άνετο χάρη στα δάπεδα από τικ, υφασμένους μπαμπού τοίχους και καναπέδες που δημιουργήθηκαν από τη Linda Garland για να αντισταθούν σε βρεγμένα κοστούμια.

Εάν δεν θέλετε να καθίσετε σε ένα ποτήρι λευκό κρασί εδώ, αυτό πιθανότατα δεν είναι η ανάρτηση ιστολογίου για εσάς. Οι υπόλοιποι από εμάς θα φανταστούν να καθιστούν σε αυτή τη μεγάλη δροσερή πέτρα, κοιτάζοντας έξω τον ωκεανό και ακούγοντας τη συντριβή των κυμάτων. Το μόνο πρόβλημα: ο σημερινός ιδιοκτήτης είναι ένας surfer και κρίνοντας από το ένα cresting σε αυτή τη φωτογραφία, είμαι τρομοκρατημένος ότι τα κύματα μπορεί να είναι λίγο τραχιά για κολύμπι.

Τώρα, φανταστείτε να παρασύρετε για ύπνο κάτω από αυτά τα σύννεφα λευκού υφάσματος, ακούγοντας το τσίμπημα στέγης στη θάλασσα. (Αισθάνομαι ότι το καθημερινό μου άγχος λιώνει ήδη!) Οι μάσκες στους τοίχους είναι τυπικά κομμάτια Μπαλινέζικων. Οι ιδιοκτήτες πήραν μια μεγάλη συλλογή από μπαλινέζικα αγάλματα από έναν ανθρωπολόγο για να βεβαιωθούν ότι όλα τα έργα θα παραμείνουν στο νησί και θα εμφανίζονται γύρω από το σπίτι.

Το ακίνητο είχε αρχικά ένα ποτάμι που τρέχει μέσα από το κέντρο, οπότε ο σχεδιαστής απλώς εκτρέφει το νερό για να δημιουργήσει αυτή τη συνεχή ανακυκλοφορία της λίμνης. Οι ανακυκλωμένοι ηλεκτρικοί πόλοι χρησιμοποιήθηκαν για να κατασκευαστούν οι δομές, συμπεριλαμβανομένων των επισκεπτών που εμφανίζονται. Αντί για τα νύχια, οι τοπικοί ξυλουργοί χρησιμοποίησαν τυποποιημένους μανταλάκια για να κρατήσουν τα πάντα μαζί. Η παροχή αναφέρει ότι αυτό το ακίνητο έξι λουτρών, έξι λουτρών είναι “τιμή κατά την εφαρμογή”, αλλά άλλες πηγές εκτιμούν την αξία ως 3 εκατομμύρια δολάρια.

Θα σας εμπνεύσει αυτό να φωνάξετε “κοπεί” και να περπατήσετε στην αργή λωρίδα;

Φωτογραφίες: 1-5. Ιππότης Φρανκ

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *