Home & Living

Μια λίστα ανάγνωσης καλοκαιριού για ενθουσιώδες στυλ

χαλαρώνοντας στην παραλία ή αποσυνδέστε σε μια καμπίνα στο δάσος, το καλοκαίρι είναι η εποχή που κάνουμε χρόνο για ένα σπουδαίο βιβλίο. Ωστόσο, αντί να αγοράζουμε μερικές λεπτές χαρτοπαικτικές λέσχες, μπορούμε να προτείνουμε να επενδύσουμε σε ένα βιβλίο καφέ στυλ για να κρατήσει για πολλά χρόνια; Ακριβώς εδώ είναι 10 από τα αγαπημένα μας.

Διαθέτοντας σύγχρονα σπίτια καθώς και εξοχικά σπίτια που καλούν, καθώς και κάθε τόσο περίπλοκο όσο ένα σπίτι κληρονομιάς, αυτό το βιβλίο κάνει μια κατάσταση για σύγχρονους εσωτερικούς χώρους. Πολλά φυσικά υλικά που ενσωματώνονται στις περιοχές δείχνουν ακριβώς πόσο βάθος μπορεί να υπάρχει στα σύγχρονα σχέδια.

Πηγή: Άπειρη περιοχή από τον James Silverman, $ 54

Η γκαλερί που βασίζεται στο Βανκούβερ, καθώς και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Heather Ross είναι γνωστή για το μάτι της για λεπτομέρειες. Έχει μια ικανότητα για να μετατρέψει τα καθημερινά αντικείμενα σε όμορφα σταδιακά βινιέτα, καθώς και οι συμβουλές της στυλ της μπορεί να φέρει μια αιθέρια αίσθηση ηρεμίας ακόμη και στους πιο αγχωτικούς χώρους.

Προϊόντα: Η φυσική εκλεκτική, 36 $

Που διατίθεται από το διάστημα-από τις εισόδους καθώς και τους διαδρόμους έως τους χώρους εργασίας-η σύγχρονη διαβίωση είναι ένας τρόπος με τον οποίο καθοδηγεί το διακοσμητικό με στυλ καθώς και προσωπικότητα. Γεμάτο συμβουλές σχετικά με τη στρώση, την κρέμα τέχνης καθώς και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις επιλογές φωτισμού, είναι ένας πρακτικός οδηγός για τη διακόσμηση του σπιτιού. Διάφορα στυλ καθώς και σπίτια εμφανίζονται έτσι υπάρχει κάτι για όλους.

Προϊόντα: Σύγχρονη Ζωή, 72 $

Εάν λατρεύετε για μια διαφυγή, δοκιμάστε αυτό το κοσμικό βιβλίο για το μέγεθος. Μέρος ταξιδιωτικών βιβλίων, Οδηγός μερική στυλ, αυτός ο τόμος προφίλ διαφορετικών καινοτόμων ανθρώπων που ζουν σε όλο τον κόσμο καθώς και μια ματιά στα προσωπικά τους σπίτια. Ένας συνδυασμός εσωτερικών πυροβολισμών, καθώς και περιοχές της πόλης βοηθούν να εξηγήσει τη σχέση μεταξύ του σπιτιού καθώς και της περιβάλλοντος τοπικού χώρου. Να είστε έτοιμοι για κάποια σοβαρή περιπλανώμενη!

Προϊόντα: Ακριβώς πώς ζούμε, $ 58

Αν ψάχνετε να εμπλακείτε την κατοικία σας με κάποια γοητευτική γοητεία της υπαίθρου, αυτό είναι το βιβλίο για εσάς. Διαθέτοντας ιστορικά σπίτια καθώς και κήπους, συμπεριλαμβανομένου του Monticello του Thomas Jefferson καθώς και της εγκατάστασης Vernon του George Washington, οι περιοχές είναι γεμάτες χαρακτήρα καθώς και ποιμενική ευαισθησία. Κάθε περιοδεία στο σπίτι εξετάζει διαφορετικούς χώρους στις ιστορικές ιδιότητες καθώς και διερευνά μερικές από τις επιρροές πίσω από τις επιλογές στυλ. Ιδανικό για την καθοδήγηση της ημέρας το απόγευμα ενός καλοκαιριού.

Προϊόντα: Το αγρόκτημα του Gentelman, 50 $

Εάν ένας κήπος σε επίπεδο εδάφους δεν είναι πιθανότητα ή ψάχνετε για μια νέα πρόκληση, γιατί να μην σκεφτείτε έναν κήπο υψηλού ουρανού στην οροφή σας; Αυτή η εκπληκτική συλλογή κήπων καθώς και οικολογικών οροφών παρέχει σχέδια δαπέδου, συμβουλές για φύτευση για περιορισμούς βάρους, ονομασίες για την κλιματική ζώνη καθώς και συστάσεις φυτών. Ρίξτε μια ματιά μέσα στο βιβλίο εδώ!

Προϊόντα: Ζωντανές στέγες, 62 $

Σας άρεσε ποτέ η αισθητική ενός κομψού καταστήματος τόσο πολύ που αισθανθήκατε σαν να μπορείτε να μετακινηθείτε σωστά; κι εμεις. Αυτό το βιβλίο ικανοποιεί αυτή την επιθυμία, δείχνοντας σπίτια με λαχταριστά καταστήματα, γεμάτα μπιχλιμπίδια, καθώς και κομμάτια από τα δικά τους καταστήματα, καθώς και εξηγεί ακριβώς πώς να αναπαράγετε αυτό το γεμάτο-yet-ater-somehow-εξαιρετικά διαδεδομένη εμφάνιση στο σπίτι σας. μας ένδειξη!

Προϊόντα: Το σπίτι του καταστήματος, 54 $

Όταν είστε κολλημένοι μέσα σε μια βροχερή μέρα το καλοκαίρι, αυτό το βιβλίο θα σας παραδώσει σε ηλιόλουστες ιδιότητες του Waterfront σε όλο τον κόσμο. Οι εσωτερικοί χώροι χωρίζονται σε τέσσερις τύπους-κλασικά, μοντέρνα, χαλαρά και rustiC – με συμβουλές στυλ καθώς και κίνητρο για κάθε τύπο αισθητικής. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα υπάρχουν οδηγοί για τη φύτευση παράκτιων κήπων, συμβουλές χρώματος χρώματος, καθώς και ακόμη και συνταγές θαλασσινών.

Δείτε μέσα σε υπέροχα παράκτια σπίτια.

Προϊόντα: παράκτια διαβίωση, 41 $

Χάρη στο τροπικό κλίμα της χώρας, το μεξικάνικο στυλ είναι τόσο για το ύπαιθρο όσο και για το εσωτερικό, επιτρέποντας τη ρευστότητα μεταξύ των χώρων. Για παράδειγμα, η πισίνα ενός σπιτιού ξεκινά μέσα σε μια δομή ανοιχτής όψης με ένα σκιασμένο χώρο καθισμάτων τύπου τζακούζι, καθώς και ρέει σε μια βαθμολογημένη πισίνα στον κήπο γεμάτο από τον ήλιο.

Προϊόντα: Casa Mexico, 49 $

Η Sarah Richardson έχει αποστάξει την άψογη γεύση της, κερδίζοντας μετασχηματισμούς στο σπίτι καθώς και προσιτό χαρακτήρα στο τελευταίο της βιβλίο στο σπίτι: Sarah Style. Διαβάζοντας σαν μια μεγαλύτερη συλλογή επιτυχιών από τις προηγούμενες δουλειές της – τόσο προσωπικές όσο και για τους πελάτες – είναι μια ματιά μέσα στη ζωή της Sarah. Επιπλέον, 45 από τις προτιμώμενες συνταγές του νοικοκυριού – Yum!

Προϊόντα: Στο σπίτι: Sarah Style, $ 24

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *