Uncategorized

Καναδικά blogs στυλ

Θα είμαι ειλικρινής: Στο παρελθόν, το Canadian Home & House ήταν ένα snobby tad. Εάν ένα σπίτι δεν βρέθηκε στον Καναδά, σχεδιασμένο από έναν καναδικό, ή είχε από έναν καναδικό, δεν το αγγίξαμε. Αρχίζουμε να χαλαρώνουμε την περιπολία των συνόρων, καθώς η όρεξη για το παγκόσμιο στυλ αυξάνεται, ωστόσο η σημαντική πλειοψηφία του υλικού μας θα είναι πάντα με υπερηφάνεια σφραγισμένο με ένα φύλλο σφενδάμου.

Έτσι σήμερα μοιράζομαι το bit black book blogs του καναδικού στυλ της H & H. Εάν είστε απελπιστικά αφοσιωμένοι, όπως είμαστε, στα τεράστια ιστολόγια των ΗΠΑ, όπως η θεραπεία διαμερισμάτων καθώς και το σχεδιασμό*σφουγγάρι, θα παρατηρήσετε ότι αυτή η παρτίδα είναι λίγο διαφορετική. Αντί για ένα cast από δεκάδες, χρησιμοποιούν περισσότερο ένα προσωπικό ενός. Μερικές συνεντεύξεις με το στυλ Glitterati, ωστόσο άλλοι ασχολούνται περισσότερο με την ανακάλυψη του τέλειου πολυέλαιου. Του προγράμματος, όλοι μοιράζονται τον ίδιο ακριβώς ενθουσιασμό για το στυλ καθώς και τη διακόσμηση, καθώς και κάποια ύφανση σε νήματα ταξιδιού, μόδα καθώς και οικιακή ζωή. Έτσι, εδώ είναι ένα στιγμιότυπο κάποιου εξαιρετικού ταλέντου στο σπίτι.

Αγαπούσε αυτό το χαρούμενο κρεβάτι στο χώρο του μωρού σε ανακατασκευαστές. Επιπλέον, είμαι κορόιδο για ένα υπέροχο κάθισμα παραθύρου. Οι επισκέπτες με προσκρούσεις, επιθεωρούν το υπόλοιπο φυτώριο: το decal ενός πουλιού που σκαρφαλώνει στον διακόπτη φωτός είναι αξιολάτρευτος!

Δύο σχεδιαστές στην Οττάβα καθώς και στο New Westminster, BC, περιλαμβάνουν designties. Επιθεωρήστε τη στρογγυλή στρογγυλή στρογγυλή στρογγυλοποίηση της ροζ διακοσμώντας προς τιμήν της εκστρατείας κατανόησης του καρκίνου του μαστού αυτού του μήνα.

Το Vancouverite Patricia Gray είναι ένας από τους μεγάλους σχεδιαστές της χώρας, με βραβεία καθώς και πελάτες, όπως ο Chef Rob Feenie καθώς και ο ηθοποιός John Travolta. Εξίσου φτωχός δεν είχε περισσότερο χρόνο να blog για την ανακάλυψη προϊόντων όπως αυτή η ξαπλώστρα της τροχιάς – η τελευταία δημοσίευσή της είναι από το καλοκαίρι. Αν και θα σας αρέσουν τα τμήματα στα κορυφαία χρώματα βαφής καθώς και άλλες πτυχές στυλ κατά μήκος της δεξιάς στήλης της σελίδας της.

Οι “Real Canadians Decorating” είναι η ετικέτα στο Style North, όπου ο δημιουργός Christopher Jones corrals ένα μικρό προσωπικό των συνεισφερόντων για να μοιραστούν περιηγήσεις στο σπίτι, υψηλές/χαμηλές συγκρίσεις, καθώς και νέα καθώς και vintage ευρήματα. Είδε αυτές τις εξαιρετικές επιλογές φωτισμού από το West Elm στην προσπάθειά του για δαπάνες από οικονομικά αποδοτικά λάμπα τρίποδα.

Έχετε ποτέ αμφισβητήσει τι συνέβη ποτέ στον πρώην συντάκτη της H & H Cobi Ladner; Κατάλαβα ότι θα προσγειωθεί στον κόσμο του στυλ, καθώς αποδεικνύεται ότι έχει ενταχθεί και στην μπλογκόσφαιρα. Ένας κομψός καθώς και παθιασμένος συλλέκτης, αν υπήρχε ποτέ, μου άρεσε αυτές οι φωτογραφίες από τα πιάτα vintage αεροπορικών εταιρειών που χρησιμοποιήθηκαν ως δίσκοι κοσμημάτων μόδας καθώς και catchalls.

Ένας μηχανικός κατά τη διάρκεια της ημέρας, blog συγγραφέας τη νύχτα, Terri Cost μοιράζεται την ανάπτυξη του Calgary House καθώς και περισσότερο στο Windlost. Εάν είστε κυνηγόσκυλο στο blog, θα θελήσετε να δείτε τις φωτογραφίες της από μια γιορτή συγγραφέων του Washington Blog που πήγε με τον Eddie Ross, Michele από το Notting Hill μου, καθώς και άλλους από το blog-orati.

Από τη Νέα Γλασκώβη, N.S., έρχονται τα στυλ στυλ καθώς και ανακαλύπτουν τον στυλίστα Linda MacDonald στο Restyled Home. Εάν ποτέ δεν ικανοποιήσατε ένα ανοιχτό μπλε που δεν σας άρεσε, επιθεωρήστε την δημοσίευσή της σε μπλε κουζίνες, συμπεριλαμβανομένης της δικής της (που φαίνεται).

Το Kitka Style Toronto είναι ένα κόσμημα για την Ogling καινοτόμους τομείς όπως αυτό, ωστόσο, ιδιαίτερα για την εντοπισμό vintage ανακαλύπτει, καθώς και εξαιρετικά καταστήματα στυλ στο Τορόντο. Περιμένω ότι θα πάρω Flak για αυτό από όλο το αντι-toronto συναίσθημα εκεί έξω, ωστόσο η αλήθεια είναι αυτό είναι όπου μια σημαντική πλειοψηφία των επισκεπτών μας ζουν. Εάν καταλαβαίνετε έναν παρόμοιο ιστότοπο για τη γειτονιά σας, παρακαλώ με συνδέστε.

Για εμπνευσμένα δωμάτια, ανακαλύπτει καθώς και στιγμιότυπα του δικού του πρόσφατα ανακαινισμένου σπιτιού, σταματήστε στο Arren Williams Style Lab, το House of H & H καθώς και τον συνεισφέροντα της Cityline καθώς και τον δημοσιογράφο Patterns. Ο Arren έριξε αυτό το πανέμορφο μπάνιο bling από το Bonomi σε ένα πρόσφατο ταξίδι Τύπου στη Μπολόνια της Ιταλίας.

Μήπως μετράει αν το μισό από το blogging duo στο Wish να επηρεάσει είναι καναδική; Πιστεύω έτσι, ωστόσο είμαι προκατειλημμένος, αφού αυτό είναι ένα από τα blogs μου για τους εμπνευσμένους εσωτερικούς χώρους καθώς και την υπέροχη φωτογραφία. Μιλώντας για, του άρεσε η δημοσίευση του Kim για τους χώρους καθώς και τα βινιέτα που πυροβολήθηκαν από τον επαγγελματία φωτογράφο David Prince.

Του προγράμματος υπάρχουν και πολλά εξαιρετικά blogs για να λειτουργούν σε μία μόνο θέση. Έτσι, η εργασία σας αυτή την εβδομάδα είναι να υποστηρίξετε τους συναδέλφους σας σε στυλ Canuck, καθώς και να επιστρέψετε την επόμενη εβδομάδα για να βρείτε μια ακόμη εξαιρετική παρτίδα!

Φωτογραφίες: 1. Ανακατασκευαστές 2. Designties 3. Darlings of Chelsea μέσω Patricia Gray 4. West Elm Via Style North 5. Cobi Ladner μέσω Cobistyle.com 6. Windlost 7. Restyled House 8. Juliana Neufeld Via Kitka Style Toronto 9. Bonomi μέσω του Arren Williams Style Lab 10. David Prince μέσω επιθυμίας να εμπνεύσει

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *